Scheepsbenodigdheden, proviand en verzorgingsartikelen

Over ons

 

In 2008 begonnen we met drie bevlogen mensen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 25 mensen. In onze kern zijn we echter niet veranderd. We doen nog steeds alles om u te ontzorgen, u de beste goederen te leveren en te anticiperen op uw wensen en behoeften. We willen alles elke dag een stukje beter doen, voor iedereen.

Met een team van enthousiaste mensen staan we dag en nacht klaar om u te helpen. Goed eten aan boord is tenslotte van groot belang voor een goede vaart.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Daar hebben we een interne opslagruimte van ruim 1500 m², een buitenopslag van 300 m² voor containers en een koel- en vriescel van zo’n 200 m². Ook in Rotterdam hebben we een bevoorradingspunt. Zo kunnen we altijd snel leveren.

We beschikken over 3 eigen loading docks om gekoelde en bevroren producten snel en efficiënt vanuit de moderne vries- en koelcel in de geconditioneerde trucks te laden. Zo zorgen we voor een optimale kwaliteitsborging. Onze eigen chauffeurs lossen niet alleen uw bestelling, maar gaan ook met de ontvanger in gesprek over de levering en specifieke wensen.

Sinds 2016 zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Jaarlijkse controles door TÜV en vele interne audits zorgen voor een continue kwaliteitsbewaking en -verbetering. Vanzelfsprekend beschikken we over alle douanevergunningen en een AEO-status van de douane voor de export van goederen. We zijn aangesloten bij zowel de International Ship Supplier Association (ISSA) als de Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers (NVVS).

Ontzorgen

Gevarieerde en smakelijke maaltijden dragen veel bij aan het welzijn en de motivatie van de bemanning. Daarom kunt u vertrouwen op onze lekkere en verse kwaliteitsproducten.

Het zorgen voor de bevoorrading en het bewaken van de kosten kunnen veel aandacht vragen van de reder. Wij bieden de rederij toegang tot ons systeem zodat zij over alle nodige informatie beschikken.

Experience our quality